Acasă Actualitate Asociaţia Naţională a Surzilor din România a primit statut de utilitate publică

Asociaţia Naţională a Surzilor din România a primit statut de utilitate publică

-

Asociaţia Naţională a Surzilor din România (ANSR) a primit statutul de utilitate publică, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale (MMJS), transmis vineri Agerpres.

Noul statut al ANSR a fost aprobat, vineri, printr-o Hotărâre de Guvern în şedinţa săptămânală a Executivului.

Conform datelor centralizate de ministerul de resort, în prezent ANSR are peste 30 de filiale în toată ţara, prin intermediul cărora încearcă să asigure şanse egale pentru persoanele cu deficienţe de auz şi să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii lor, prin integrarea socio-profesională a beneficiarilor.

Asociaţia asigură o gamă largă de servicii sociale adresate în mod specific copiilor, tinerilor, adulţilor şi vârstnicilor cu deficienţe de auz, servicii de interpretariat pentru persoane cu nevoi speciale care nu cunosc limbajul mimico – gestural şi organizează activităţi pentru promovarea integrării sociale a surzilor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.