20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Asociaţia Naţională a Surzilor din România a primit statut de utilitate publică

Asociaţia Naţională a Surzilor din România a primit statut de utilitate publică

Asociaţia Naţională a Surzilor din România (ANSR) a primit statutul de utilitate publică, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale (MMJS), transmis vineri Agerpres.

Noul statut al ANSR a fost aprobat, vineri, printr-o Hotărâre de Guvern în şedinţa săptămânală a Executivului.

Conform datelor centralizate de ministerul de resort, în prezent ANSR are peste 30 de filiale în toată ţara, prin intermediul cărora încearcă să asigure şanse egale pentru persoanele cu deficienţe de auz şi să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii lor, prin integrarea socio-profesională a beneficiarilor.

Asociaţia asigură o gamă largă de servicii sociale adresate în mod specific copiilor, tinerilor, adulţilor şi vârstnicilor cu deficienţe de auz, servicii de interpretariat pentru persoane cu nevoi speciale care nu cunosc limbajul mimico – gestural şi organizează activităţi pentru promovarea integrării sociale a surzilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...