Acasă Actualitate (VIDEO) Nou incident aerian deasupra Mării Negre, între un avion american și...

(VIDEO) Nou incident aerian deasupra Mării Negre, între un avion american și unul rusesc

-


Un nou incident aerian a avut loc, azi noapte, deasupra Mării Negre între un avion american și unul rusesc. Un avion al Armatei Ruse s-a apropiat extrem de mult și chiar a trecut prin fața unui avion de recunoaștere american care zbura în spațiul internațional.
Interacțiunea dintre cele două avioane a durat 25 de minute, susține Armata Americană, care reclamă că piloții său au fost puși în pericol de acțiunea iresponsabilă a rușilor.
Pentagonul susține și a prezentat și o înregistrare video de 10 secunde că aeronava Suhoi 27 a executat două manevre periculoase. Odată, că s-a apropiat extrem de mult în mare vitază și apoi că a trecut prin fața avionului american.
Ultima manevra ar fi produs o postcombustie puternică a turboreactorului avionului american.
În plus, piloții ruși nu ar fi luat legătura radio cu piloții americani.
Rusia susține că interceptarea a avut loc din cauza faptului că aeronava americană se îndrepta către spațiul său aerian.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a mai inventat Primăria Craiova? Sporul de periculozitate

Toţi angajaţii din Primăria Craiova, de la directori, şefi de serviciu şi până la muncitorii necalificaţi, primesc spor pentru condiţii periculoase sau vătămătoare. Sporurile variază de la 351 de lei brut pe lună, până la 1.808 lei brut. Am întrebat la DSP care sunt condiţiile vătămătoare şi periculoase din Primăria Craiova. Răspunsul a fost... o surpriză de proporţii.