Acasă Actualitate Franţa: Şase indivizi care aveau în plan să-l ucidă pe Emmanuel Macron,...

Franţa: Şase indivizi care aveau în plan să-l ucidă pe Emmanuel Macron, arestaţi

-

Şase persoane au fost arestate în cadrul unei investigaţii preliminare privind un potenţial atac asupra preşedintelui Franţei Emmanuel Macron, a afirmat o sursă apropiată anchetei, relatează Reuters. Sursa a declarat că serviciile de securitate franceze au arestat marţi şase suuspecţi care ar fi implicaţi într-un plan ”ambiguu şi lipsit de formă” care viza ”acţiuni violente” înpotriva preşedintelui francez, potrivit Mediafax.

Postul de televiziune francez MFM TV a anunţat că cei şase sunt membri ai unei grupări de extremă-dreapta, dar acest lucru nu a putut fi confirmat.

Indivizii au fost arestaţi în trei zone diferite ale Franţei, respectiv Isere, la sud-est de Lyon, Moselle, situată la graniţa cu Germania şi Luxemburg şi în Ille-et-Vilaine, în nord-vest lângă oraşul Rennes.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ceață densă pe autostrăzile A1 și A2

Traficul se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub...

Dieta prin care putem regla tulburările intestinale

Persoanele care suferă de tulburări intestinale funcţionale, precum sindromul de intestin iritabil (cu diaree, constipaţie), hemoroizi, pot ajunge la îmbunătăţiri vizibile ale...