Acasă Actualitate IGPR: Măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 157 de persoane

IGPR: Măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 157 de persoane

-

Poliţiştii au dispus, în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 157 de persoane, informează Agerpres, citând IGPR.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, în ultima săptămână, la nivel naţional, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu faţă de 19 persoane, iar cea a controlului judiciar faţă de alte 138 de persoane.

Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

În perioada 26 octombrie – 1 noiembrie a.c., la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 157 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 19 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi cu privire la 138 de persoane aflate sub control judiciar.

ȘTIRI VIDEO GdS