Acasă Actualitate Vreme frumoasă la sfârşit de octombrie

Vreme frumoasă la sfârşit de octombrie

-

Vreme deosebit de caldă în acest weekend în Craiova, dar şi în săptămâna care urmează. Temperaturile  vor urca până la 25 de gade Celsius în cursul zilei de joi, 30 octombrie. Sâmbătă s-au atins 22 de grade Celsius, iar duminică valorile rămân la acelaşi nivel ridicat pentru acest sfârşit de octombrie. Dimineţile şi serile sunt totuşi răcăroase, iar pe parcursul nopţii temperaturile scad la 9 -10 grade Celsius.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.