17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMagdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață

Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață

Magdalena Şerban, femeia judecată pentru că împins o tânără în faţa unei garnituri de metrou în staţia Dristor 1, a fost condamnată la închisoare pe viaţă. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.Crima a fost comisă în decembrie 2017.

Anterior, Magdalena Şerban eşuase în a împinge o altă tânără.

Instanţa a mai stabilit ca Magdalena Şerban să urmeze un tratament la medical, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

În plus, femeia trebuie să plătească peste 60.000 euro daune morale.

Judecătorii au mai dispus prelevarea de probe biologice de la Magdalena Şerban, în vederea introducerii profilului genetic în sistemul naţional de baze genetice.

Magdalena Şerban este judecată pentru tentativă de omor şi omor calificat, aminteşte Agerpres.

Procurorii susţin că, la 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără, Alina Ciucu, spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără, Alexandra Costache, spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS