10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate7 protestatari au fost arestați după două luni și jumătate de la mitingul din 10 august

7 protestatari au fost arestați după două luni și jumătate de la mitingul din 10 august

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis arestarea pentru 30 de zile a celor sapte protestatari acuzati ca ar fi lovit jandarmii care au participat la mitingul din 10 august. Decizia vine dupa ce procurorii au facut perchezitii la domiciliul acestora si dupa ce i-au audiat.
“La data de 24.10.2018 în total şapte persoane au fost prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti cu propunere de luare a măsurii preventive. Prin încheierea din data de 25.10.2018 a judecătorului de drepturi şi libertăţi a fost admisă propunerea procurorilor şi s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a celor şapte persoane”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângăa Judecătoria Sectorului 1.
Decizia vine dupa ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au efectuat, miercuri, percheziţii la domiciliul celor şapte protestatari, suspectaţi că ar fi lovit jandarmii la mitingul din 10 august şi după ce aceştia au fost audiaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS