12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTudorel Toader declanşează procedura de revocare a procurorului general

Tudorel Toader declanşează procedura de revocare a procurorului general

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat în urmă cu puţin timp că va declanşa procedura de revocare a procurorului general al României, Augustin Lazăr.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a prezentat Raportul de evaluare a activității manageriale a procurorului general, Augustin Lazăr.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că evaluarea procurorului general Augustin Lazăr are 63 de pagini, raportul fiind structurat pe cinci capitole, dintre care ultimul conține propunerile.

”Raportul e structurat pe 5 capitole. Prima se referă la baza juridică, temeiul legal, a doua la premisele lui, a treia – evaluarea în sine, a patra – concluzii și ultima – propuneri.

Raportul are 63 de pagini.

Temeiul legal pentru redactarea acestui raport se întemeiază pe articolul 132 din Constituție. Am avut în vedere organizarea eficientă a activității, comportamentul, comunicarea, asumarea responsabilităților, apitutdinile manageriale.

Cred că faptele reținute în sarcina lui Kovesi pot fi imputate și lui Lazăr, care are obligația de a corecta activitatea șefului DNA. A luat act de abaterile DNA, dar nu a luat nicio măsură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS