Bărbat găsit spânzurat la Rovinari
Bărbat găsit spânzurat la Rovinari

Poliţiştii din Vrancea fac anchetă după ce părţi dintr-un cadavru au fost descoperite în interiorul vechiului Turn de Apă al oraşului Focşani. Primele date arată că osemintele ar aparţine unei persoane care a murit în condiţii necunoscute în primăvara acestui an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anchetatorii au descoperit, duminică, mai multe bucăţi dintr-un cadavru, după ce, vineri, o persoană a anunţat că a găsit o parte dintr-un picior chiar lângă clădirea abandonată unde a funcţionat Turnul de Apă din Focşani.

Toate rămăşiţele umane au fost găsite într-o zonă plină de gunoaie aflată lângă clădirea abandonată, astfel, că anchetatorii au solicitat ajutorul companiei locale de salubritate şi al pompierilor pentru a curăţa terenul, în vederea descoperirii de probe noi.

Criminaliştii încearcă să afle în ce condiţii a murit persoana ale cărei resturi au fost îngropate între gunoaie. Surse apropiate anchetei spun că persoana decedată ar putea fi un bărbat fără adăpost din comuna vrânceană Gugeşti, care locuia pe străzile din Focşani.

Criminaliştii au mai stabilit că, cel mai probabil, bărbatul a murit în primăvara acestui an, iar acum vor să afle dacă a fost vorba despre omor.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă, iar cercetările sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.