Acasă Actualitate Severin Krasimirov recunoaşte că a ucis-o pe jurnalista bulgară Viktoria Marinova

Severin Krasimirov recunoaşte că a ucis-o pe jurnalista bulgară Viktoria Marinova

-

Severin Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, suspect în violarea şi asasinarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a declarat vineri că el a ucis-o, dar că fără să vrea, scrie digi24.ro.

Severin Krasimirov, încătuşat şi înconjurat de poliţie, a făcut declaraţii presei la un tribunal unde a compărut în vederea plasării în arest. „Regret acest lucru atât de mult, nu-mi vine să cred că am făcut-o”, a declarat Krasimirov, referindu-se la asasinarea lui Marinova.

Avocatul tânărului a cerut ca şedinţa să se ţină cu uşile închise, însă tribunalul de la Ruse a respins cererea. Avocatul a venit la Krasimirov după ce acesta a vorbit cu presa şi i-a spus să nu mai vorbească.

Krasimirov a declarat anterior că se afla sub influenţa alcoolului şi drogurilor atunci când s-a certat cu o femeie pe care nu o cunoştea, pe 6 octombrie. El a spus că a lovit-o peste faţă şi a aruncat-o în boscheţi, dar că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat după aceea. „Indiferent ce pedeapsă îmi vor da, chiar dacă va fi închisoarea pe viaţă, o voi executa”, a răspuns el când a fost întrebat ce pedeapsă crede că merită.

Cum a murit jurnalista bulgară Viktoria Marinova

Cadavrul jurnalistei a fost găsit la Ruse, în apropiere de Dunăre, pe 6 octombrie. Potrivit anchetatorilor, ea a fost violată, lovită în cap şi sufocată. Ei au respins, până acum, ipoteza potrivit căreia jurnalista a fost asasinată în legătură cu activitatea sa, de dezvăluire a corupţiei.
Krasimirov a fost extrădat către Bulgaria miercuri, din Germania, unde locuieşte mama sa. El a fost arestat pe 9 octombrie, în apropiere de Hamburg, în baza unui mandat european de arestare. Tribunalul regional de la Ruse a dispus ca tânărul să fie plasat în arest preventiv până când va fi judecat de omor şi viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

Hairstylist orădean, acuzat de pedofilie

Ionuț Butcă, de 34 de ani, un cunoscut hairstylist orădean, a fost încătuşat, ieri, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate...