21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Fie prostul cât de prost, mintea vine după post“: O nouă înregistrare din PSD – Adrian Țuțuianu îi ia peste picior pe Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu

„Fie prostul cât de prost, mintea vine după post“: O nouă înregistrare din PSD – Adrian Țuțuianu îi ia peste picior pe Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu

România TV a prezentat miercuri seară o nouă înregistrare audio cu Adrian Țuțuianu, surprins în timp ce le spunea primarilor din Dâmbovița că la ședința CEX ”a mai luat cuvântul Olguța Vasilescu, scrie g4media.ro. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniștrilor care au senzația că dacă s-au așezat pe un scaun sunt și ei mai deștepți. Era pe vremea comuniștilor o vorbă: ”Fie prostul cât de prost, minea vine după post”. A ieșit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguța Vasilescu – nre.d), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine”.

O altă înregistrare îl prezintă pe Țuțuianu vorbindu-le colegilor și despre Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului: ”O fătucă simpatică, dar nu a lucrat toată viața ei intr-o funcție ca asta. Săptămâna viitoare e un proces cu tac-su și frate-su pe evaziune fiscală”. Intrat imediat la RTV să comenteze, Claudiu Manda a dezmințit dialogul relatat de Țuțuianu, dar a spus că ar trebui comentat în Comitextul Executiv al partidului comportamentul acestuia.
Și Lia Olguța Vasilescu a dezmințit dialogul: ”Nu a fost o astfel de discuție. Vă dați seama că nu aveam nevoie de un bărbat să mă apere. Nu îl onorează, dacă asta e părerea sa față de colegii din partid”.
Potrivit România TV, înregistrarea a fost făcută la întâlnirea lui Adrian Țuțuianu, șeful PSD Dâmbovița, cu primarii PSD din județ. Țuțuianu face parte din grupul puciștilor anti-Dragnea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS