Acasă Actualitate 49 de cetăţeni străini, întorşi de la graniţele cu România, în doar...

49 de cetăţeni străini, întorşi de la graniţele cu România, în doar 24 de ore

-

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 147.200 persoane, cetățeni români și străini, dintre care aproximativ 72.300 pe sensul de intrare şi 74.900 pe cel de ieşire din ţară şi peste 42.500 mijloace de transport, dintre care 20.200 pe sensul de intrare și 22.300 pe sensul de ieșire din țară.

Reamintim că accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite.
Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

În zonele de competenţă – punctele de trecere şi “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat:

– 36 fapte ilegale (11 infracţiuni şi 25 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini;
– au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 42.200 lei;
valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 14.800 lei.
– nu s-a permis intrarea în ţară a 49 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 13 cetăţeni români din diferite motive legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sorin Cârțu anunță: Pigliacelli revine la prima echipă!

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a afirmat că Mirko Pigliacelli și-a încheiat „exilul“ la echipa secundă. „Sorinaccio“ a menționat că portarul italian va reveni...