14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Un român a înfiinţat firma M..E PSD în Marea Britanie

Un român a înfiinţat firma M..E PSD în Marea Britanie

Un afacerist originar din Târgovişte, cu activitate în România şi Marea Britanie, a înfiinţat în  Regatul Unit o nouă societate comercială, cu denumirea M..E PSD.

Românul a ales ca domeniu de activitate pentru firma sa ”prestarea de servicii”.

Afaceristul  şi-a înregistrat firma pe 9 august şi spune că este un gest de protest, în favoarea libertăţii de exprimare.”Eu mai am două firme, una în România, una în Anglia. Am înfiinţat-o ca o formă de protest, dar o să şi o folosesc de acum înainte. M-a deranjat când am văzut acţiunea autorităţilor împotriva bărbatului cu plăcuţele de înmatriculare celebre. Atunci m-am găndit să fac o firmă şi să văd cum pot autorităţile române să mă împiedice să o folosesc. Acelui cetăţean au putut să îi interzică numerele de înmatriculare, dar să vedem dacă pot să îmi interzică şi mie. Fac ce vreau cu banii mei”, a declarat acesta.

 

Firma va avea activitate şi în România. În privinţa interacţiunii cu autorităţile române, omul de afaceri se aşteaptă la orice: ”E treaba lor ce reacţie vor avea. Pe mine nu mă interesează ce spune lumea. Fac ce vreau cu banii mei”. Târgovişteanul anunţă că face angajări pe noua societate. (sursa:gândul.info)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...