12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Miliardarul rus Abramovici se mută în Israel, după ce a rămas fără...

Miliardarul rus Abramovici se mută în Israel, după ce a rămas fără viză în UK

-

Miliardarul rus Roman Abramovici se mută în Israel, după ce a rămas fără viză de ședere în Marea Britanie. Având origini evreiești, acesta este eligibil pentru cetățenia israeliană, relatează bbc. com
Miliardarul rus Roman Abramovici ar deveni cel mai bogat cetățean al statului evreu.
Patronul clubului de fotbal Chelsea Londra nu a putut asista la meciul câștigat, sâmbătă, în finala Cupei Angliei, împotriva rivalei Manchester United, deoarece îi expirase viza pentru Marea Britanie.

Viza sa de investitor a expirat acum trei săptămâni, iar cererea de prelungire depusă de oligarhul rus nu a fost aprobată până acum. Nu e clar încă motivul acestei amânări, dar ea vine în contextul în care tot mai mulţi oficiali britanici cer impunerea de sancţiuni miliardarilor ruşi, care au afaceri în Regat. Asta după ce un fost spion rus a fost otrăvit în Marea Britanie. În vârstă de 51 de ani, Roman Abramovici are o avere estimată la peste 11 miliarde de dolari.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.