Acasă Actualitate Încă trei persoane au murit din cauza gripei, numărul total al deceselor...

Încă trei persoane au murit din cauza gripei, numărul total al deceselor a ajuns la 68

-

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor ajungand miercuri la 68, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, informează HotNews.ro. Este vorba despre doi barbati – unul de 66 de ani din judetul Brasov si altul de 67 de ani din judetul Iasi – si o femeie de 83 de ani din judetul Neamt. Toate cele trei persoane aveau conditii medicale preexistente si nu erau vaccinate antigripal.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.