23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Protest inedit la început de an. Carnaval anti-guvernamental, pe 1 ianuarie în...

Protest inedit la început de an. Carnaval anti-guvernamental, pe 1 ianuarie în Piața Victoriei

-

Un nou protest inedit este anunțat pentru prima zi a anuui 2018 de grupul „Bucureștiul vă zice NU” pe Facebook. Protestul Bucureștiul vă zice NU! este programat pentru data de 1 ianuarie 2018, în intervalul orar 18.00 – 20.00.

Peste 1.400 de oameni și-au anunțat prezența în Piața  Victoriei, iar alte 10.000 de persoane s-au arătat interesate de eveniment.

„Da, Carnaval: „Bucureștiul vă zice NU!” Pe 1 ianuarie, ora 18, Piața Victoriei.
Asta-i propunerea noastră, vă așteptăm însă și pe voi – celelalte orașe ale țării să ne veniți alături.
Să dansăm și să ne distrăm ca niște oameni liberi care suntem. Și să le spunem să se care”, se spune în mesajul organizației civice. (sursa: realitatea.net)

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.