6.1 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Actualitate Temperaturi cu mult peste cele obişnuite în această perioadă din an /...

Temperaturi cu mult peste cele obişnuite în această perioadă din an / Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

-

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obişnuite în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării, anunță meteorologii de la ANM, citați de Mediafax; temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 15 grade, iar cele minime -6 şi 5 grade.

MARŢI

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obişnuite în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării; temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 15 grade, iar cele minime -6 şi 5 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, iar nebulozitate joasă sau ceaţă se vor semnala pe arii restrânse în orele dimineţii. Noaptea vor fi înnorări temporare în majoritatea zonelor, ceaţa se va forma local în special în sud, în centru şi în est şi se poate asocia cu burniţă; în zona montană izolat vor fi precipitaţii mixte ce pot favoriza depunerile de polei, iar în Maramureş vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

MIERCURI

Regimul termic nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior, astfel încât valorile de temperatură se vor menţine mult mai ridicate decât cele specifice acestei perioade din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vestul ţării şi în extremitatea de nord-vest, unde izolat va ploua slab, iar în zonele montane aferente vor fi precipitaţii mixte ce pot favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte unde pe creste rafalele vor depăşi 70…80 km/h, dar şi în regiunile vestice şi de sud-est, şi local în cele centrale, cu viteze în general de până la 55…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei şi 9 grade în sudul Banatului. Dimineaţa şi noaptea, cu precădere în sud şi est, local va fi ceaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...