10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArestat pentru operatiuni ilegale cu droguri

Arestat pentru operatiuni ilegale cu droguri

Poliţiştii antidrog din Suceava și procurorii D.I.I.C.O.T. au percheziționat locuința unui bărbat, bănuit de operațiuni ilegale cu droguri, de unde au ridicat peste 1 kg. de fragmente vegetale de cannabis și peste 25.000 de lei.  Anterior, acesta a fost prins în trafic, cu peste 1 kg. de droguri în autoturism.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au depistat în trafic, pe raza comunei Gălăneşti, un conducător auto, de 25 de ani, din comuna Volovăţ, care deținea, fără drept, 1 kilogram de cannabis.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Suceava și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Suceava au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost ridicat, în vederea expertizării,  peste un kilogram de fragmente vegetale de cannabis.

De asemenea, au fost indisponibilizați 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline.

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar astăzi, 24 decembrie a.c., magistrații Tribunalului Suceava au luat măsura arestării preventive a celui în cauză, pentru 30 de zile.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS