10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCrima de la metrou / Curtea de Apel decis ca Magdalena Şerban să rămână în arest preventiv

Crima de la metrou / Curtea de Apel decis ca Magdalena Şerban să rămână în arest preventiv

Magdalena Șerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în stația Dristor, rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Curtea de Apel București, informează HotNews.ro.

Judecătorii i-au respins acesteia contestația și au menținut decizia Tribunalului București de arestare preventivă.

Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul București, ea fiind acuzată de omor calificat și tentativă de omor.

Procurorii susțîn că, pe 12 decembrie, în timp ce se află pe peronul stației de metrou Dristor 1, Magdalena Șerban a împins o tânăra spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce această încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acțiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intră în stație și a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânăra spre linia de metrou în stația Costin Georgian, însă această s-a opus și nu a pățit nimic.

Magdalena Șerban va fi supusă unei expertize psihiatrice, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS