Acasă Actualitate Bucureşti: Studenţii de la Facultatea de Drept s-au alăturat protestului magistraţilor /...

Bucureşti: Studenţii de la Facultatea de Drept s-au alăturat protestului magistraţilor / Şi la Iaşi studenţii au făcut acelaşi lucru

-

UPDATE 15:35  Aproximativ 30 de tineri, membri ai Ligii Studenţilor Iaşi, au protestat miercuri, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC), nemulţumiţi de modificarea Codurilor penale şi a legilor Justiţiei, anunta Agerpres. Studenţii au protestat în faţa Decanatului Facultăţii de Drept de la UAIC, legaţi la ochi. 

13:20 Studenţii de la Facultatea de Drept din Bucureşti s-au alăturat protestului magistraţilor, care îşi manifestă de câteva zile nemulţumirea faţă de intenţiile Parlamentului de a schimba legile Justiţiei, informează Realitatea TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.