11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimele Ford EcoSport produse la Craiova pleacă spre clienții din Europa

Primele Ford EcoSport produse la Craiova pleacă spre clienții din Europa

Ford România a anunțat astăzi faptul că primele exemplare ale noului EcoSport produs la Craiova au fost încărcate pe trenurile speciale și sunt gata de livrare către piețele europene în vederea lansărilor locale.
„Avem deja două trenuri cu aproximativ 600 de mașini pe care le-am încărcat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Suntem foarte mulțumiți de faptul că lansarea se desfășoară conform planurilor și procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova și furnizorii noștri au făcut o treabă excelentă și sunt extrem de mulțumit cu rezultatul operațiunilor”, a declarat John Oldham, Președinte Ford România și director al fabricii de la Craiova.
Primele două trenuri încărcate cu EcoSport vor merge către Marea Britanie și Germania, lansările naționale la nivelul întregii Europe – implicit România – urmând să aibă loc după mijlocul lunii ianuarie.
Ford a început oficial producția noului EcoSport în luna octombrie. Pentru a sprijini volumul de muncă în creștere, la fabrica de la Craiova au fost angajați în plus 1700 de operatori de bază și personal calificat în cursul acestui an. În acest moment, Ford România are 4200 de angajați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS