16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Prinşi conducând deşi aveau permisele supendate

Dolj: Prinşi conducând deşi aveau permisele supendate

Lucrători din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, ieri, pe numitul B. Istvan, de 27 de ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin, județul Mehedinți, care a condus un autoturism pe str. Calea București, din Craiova, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

Un echipaj din cadrul Sectiei Rurale nr. 4 Coșoveni l-a depistat, aseară, pe str. Viilor din comuna Ghindeni, județul Dolj, pe T. Liviu, de 58 de ani, din aceeaşi localitate, posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 1990, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul nr. 1 Craiova, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii doljeni au întocmit pe numele celui în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS