12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic aglomerat pe mai multe drumuri din ţară

Trafic aglomerat pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţia este îngreunată, la ora transmiterii ştirii, pe Drumul Naţional 1, formându-se coloane de maşini pe o distanţă de 4-5 kilometri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Georgian Drăgan, a anunţat, joi, că, s-au format deja coloane de maşini pe Drumul Naţional (DN) 1, pe o distanţă de 4-5 kilometri, însă maşinile nu sunt în staţionare. „În această perioadă, în fiecare zi vor acţiona aproximativ 9.000 de poliţişti cu 3.000 de autospeciale. De asemenea, cei aproape 2.000 de poliţişti de la Rutieră vor folosi peste 300 de aparate radar, pentru siguranţa în trafic şi pentru depistarea celor care nu respectă regimul legal de viteză. În această perioadă, Poliţia Română recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie, să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic, să dea dovadă de prudenţă şi să se respecte în trafic”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Georgian Drăgan.

Traficul rutier este monitorizat şi cu ajutorul unei aeronave din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie. La bordul acestei aeronave se află un poliţist rutier care dirijează echipajele de la sol în zonele cu probleme de fluenţă a traficului rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS