Acasă Actualitate Trafic feroviar afectat, între Fundulea şi Săruleşti, după ce s-au furat zeci...

Trafic feroviar afectat, între Fundulea şi Săruleşti, după ce s-au furat zeci de relee/ Trenurile vor avea întârzieri

-

Traficul feroviar este afectat, duminică, între Fundulea şi Săruleşti, magistrala Bucureşti-Constanţa, după ce persoane necunoscute au furat 46 de relee, devastând dulapurile instalaţiilor de dirijare. Din aceasta cauza, trenurile vor acumula întârzieri.

Potrivit CFR Infrastructură, circulaţia feroviară pe relaţia Fundulea – Săruleşti, magistrala Bucureşti-Constanţa, se desfăşoară de la ora 8 în condiţii speciale de tip cale liberă, sub supravegherea personalului feroviar, care dirijează traficul pe bază de comandă telefonică. Măsura a fost impusă după ce persoane necunoscute au furat 46 de relee, devastând dulapurile instalaţiilor de dirijare.

Până la înlocuirea componentelor furate şi remedierea deranjamentelor tehnice produse la instalaţiile de dirijare a traficului, trenurile înscrise în circulaţie vor acumula întârzieri în grafic de 10-20 de minute pe porţiunea afectată, întârzieri care modifică implicit şi ora de sosire la destinaţie.

Echipele de intervenţii se află pe teren pentru înlocuirea componentelor feroviare sustrase şi remedierea defecţiunilor survenite la instalaţiile de dirijare a traficului.

ȘTIRI VIDEO GdS