24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei persoane au murit în urma unui accident produs pe DE 70

Trei persoane au murit în urma unui accident produs pe DE 70

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, între care un copil în vârstă de patru ani, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un tir pe drumul european 70, în judeţul Timiş, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de mers, transmite Mediafax.

Accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, pe drumul european 70, între localităţile Moraviţa şi Stamora Germană, din judeţul Timiş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat că un autoturism în care se aflau trei persoane a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tir care circula regulamentar. În urma impactului, toate cele trei persoane, între care şi un copil de patru ani, au murit pe loc şi au rămas încarcerate.

“Sunt trei victime, toate decedate. Se pare că ar fi vorba despre o familie, între care şi un copil de patru ani. Maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un tir, nu se cunosc deocamdată cauzele”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe drumul european 70 pe ambele sensuri de mers, în zona producerii accidentului.

“S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD, plus încă trei ambulanţe şi 11 subofiţeri. Toate cele trei victime erau încarcerate şi au fost declarate decedate”, transmit reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS