8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Mascaţii au descins în cluburile de noapte din Târgu Jiu

Gorj: Mascaţii au descins în cluburile de noapte din Târgu Jiu

Razie de proporţii a mascaţilor în cluburile de noapte din Târgu Jiu. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Investigații Criminale, luptătorilor din cadrul S.A.S. Gorj, precum și efective din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au executat în noaptea de vineri spre sâmbătă o acțiune de verificare a localurilor de noapte și a unităților de alimentație publică, situate pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Cu această ocazie au fost verificate 3 cluburi de noapte, 11 săli de jocuri, 14 agenţi economici, 59 de autovehicule, peste 560 de persoane legitimate. A fost constatată 1 infracțiune (conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului), aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.950 lei și reținute 1 permis de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

Acțiunea a fost organizată în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, în special a celor cu violenţă, pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, pentru verificarea normelor legale privind funcţionarea ori utilizarea construcţiilor sau amenajărilor cu încălcarea gravă a cerinţei de securitate la incendiu și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS