7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinți: Accident teribil în care și-au pierdut viața doi tineri: Au plonjat de la 10 metri înălțime

Mehedinți: Accident teribil în care și-au pierdut viața doi tineri: Au plonjat de la 10 metri înălțime

 

Accident extrem de grav în această dimineaţă pe DN6, în judeţul Mehedinţi. Un bărbat de 33 de ani şi o femeie de 30 au murit după ce au plonjat cu maşina de pe un pod de la aproximativ zece metri. Impactul a fost atât de violent încât autovehiculul s-a transformat într-un morman de fiare. Tragedia a avut loc la la câţiva kilometri de Drobeta-Turnu Severin. Cele doouă victime erau colegi de muncă la o firmă de cablaje electrice din zonă.

”Au plonjat de la înălţimea de aproape 10 metri, de sus de unde au plonjat cu autoturismul. Practic n-au avut nicio şansă. Am intervenit pentru descarcerea celor două victime, surprinse în autoturismul care a fost căzut după pasarela din localitatea Şimian, la intrare în Drobeta Turnu Severin.”, a declarat, căpitanul Ionel Năvală, de la ISU Mehediniţi.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ISU Dolj şi poliţie

Medicii de la Serviciul de Ambulanţa Mehedinţi, au spus că cele două victime au avut o moarte violentă. Femeia a fost găsită cu capul sub maşină, iar bărbatul contorsionat în maşină.

 

.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS