9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la persoane suspectate că au postat anunţuri de vânzare fictive pe internet

Percheziţii la persoane suspectate că au postat anunţuri de vânzare fictive pe internet

Poliţiştii din Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează, la această oră, percheziţii în judeţului Galați, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune, fals și uz de fals.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează 3 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane şi sediul unei societăţi comerciale din judeţul Galați.
Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înșelăciune, fals și uz de fals.
Din cercetări a reieșit că, în luna iunie a.c., cei vizați ar fi postat pe internet anunțuri false privind vânzarea unor bunuri și ar fi încasat sumele de bani pretinse în anunțuri fără a livra bunurile în schimb.
Prejudiciul produs prin activitatea infracțională este de aproximativ 8.000 de lei.
Trei persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.
La acțiunea participă polițiști de investigare a criminalității economice din judeţul Galați și luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Argeș și Galați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS