21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSUA: Doi morţi şi un rănit după un atac armat comis într-un supermarket din statul Colorado

SUA: Doi morţi şi un rănit după un atac armat comis într-un supermarket din statul Colorado

Doi bărbați au fost uciși și o femeie rănită într-un atac armat comis într-un supermarket din statul american Colorado, potrivit ABC News. Locuitorii din Thornton, situat la circa 16 kilometri nord-est de Denver, au fost sfătuiți de poliție să evite zona magazinului.
Aaron Stephens, de 44 de ani, unul dintre clienţi, care tocmai ieşea din magazinul Walmart, spune că a auzit focurile de armă şi ţipetele de groază ale oamenilor care încercau să fugă de la locul atacului. ” A fost înfricoşător şi m-am temut pentru viaţa mea”. Stephens, care trăieşte în Thornton de 20 de ani, a spus că a văzut cum poliţia a încătuşat o persoană după atac.
Luna trecută, un individ a ucis 58 de persoane și a rănit peste 500 la Las Vegas, cel mai grav incident armat din istoria modernă a SUA.
Victimele asistau la un festival de de muzică country. În vârstă de 64 de ani, Stephen Paddock a tras la întâmplare asupra mulțimii de la fereastra unui hotel înainte de a se sinucide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS