5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSondajul săptămânii: PRO sau CONTRA desființării repartitoarelor de căldură din apartamente?

Sondajul săptămânii: PRO sau CONTRA desființării repartitoarelor de căldură din apartamente?

Nu de puține ori, repartitoarele de căldură au reprezentat mărul discordiei dintre locatari, asociațiile de proprietari, furnizorul de căldură al orașului și firmele de repartitoare. Ca în gura târgului, reprezentanții fiecărei părți acuză, condamnă și aruncă pisica moartă în curtea vecinului. În tot acest război, cei care au cel mai mult de suferit sunt proprietarii de apartamente care, de la o iarnă la alta, sunt nevoiți să plătească facturi colosale la încălzire și să accepte condiții impuse de firmele responsabile cu repartitoarele. Nemulțumiți, oamenii au trimis sesizări și reclamații pe adresa redacției. Ei se plâng de lipsa preciziei aparatelor care măsoară căldura din apartamente și ridică problema imposibilității de a verifica metrologic repartitoarele. Pe de altă parte, cititorii acuză faptul că legea care impune obligativitatea montării de repartitoare în apartamente este părtinitoare și scrisă „cu dedicație”, în scopul avantajării anumitor societăți.

Dorim să aflăm cât mai multe opinii și să ne scrieți despre problemele pe care le-ați întâmpinat. Considerați că legea ar trebui schimbată și desființate repartitoarele de căldură din apartamente?
 [poll id=”5″]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS