Acasă Actualitate Zoe Petre, internată în stare gravă

Zoe Petre, internată în stare gravă

-

Fostul consilier prezidential in mandatul lui Emil Constantinescu, Zoe Petre, istoric si publicist, este spitalizata, in stare grava, in prezent fiind supusa unor investigatii medicale complexe, informează HotNews.ro.
Potrivit unor surse oficiale, Zoe Petre este internata de mai multe zile la Spitalul Elias, din Capitala.
Sursele citate au precizat ca, deocamdata, nu se poate preciza diagnosticul, iar la ora actuala este supusa unor investigatii medicale complexe si amanuntite.
Zoe Petre, in varsta de 77 de ani, a fost decan al Facultatii de Istorie a Universitatii din Bucuresti, in perioada 1990 – 1996, iar intre anii 1996 – 2000, in mandatul lui Emil Constantinescu, a indeplinit functia de consilier prezidential pentru politica interna si externa. Intre anii 1992 si 1996, a activat ca director de comunicare al campaniei prezidentiale a candidatului CDR Emil Constantinescu.
In anul 2003 devine membru fondator si vicepresedinte al partidului „Actiunea Populara”, fondat de catre fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...