21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Bunuri de 5.000 de lei, furate din baza sportivă Pielești

Dolj: Bunuri de 5.000 de lei, furate din baza sportivă Pielești

În perioada 19-24 august au fost sustrase din clădirea ce serveşte ca bază sportivă a comunei Pieleşti o mașină de tuns iarba, un compresor, un trimmer de tăiat iarba, un aparat de sudură, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 5000 lei. Vineri 25 august  în urma investigaţiilor efectuate şi a informaţiilor obţinute la nivelul Secţiei 5 Poliție Rurală Pielești şi al Postului de Poliţie Pieleşti, a fost identificat autorul furturilor în persoana lui S. Valentin de 20 de ani, din comuna Pieleşti jud. Dolj, iar bunurile sustrase, în valoare totală de 5000 lei, au fost recuperate în totalitate de polițiștii doljeni şi predate părţii vătămate.

De asemenea, în sarcina acestuia au fost reținute şi alte fapte de furt comise în datele de 03.08.2017, respectiv 20.08.2017, în care de asemenea, a fost recuperat prejudiciul şi restituit părţilor vătămate.
Materialul probator al Secţiei 5 Poliție Rurală Pielești a fost analizat cu procurorul ce supraveghează urmărirea penală, şi, întrucât există dubii cu privire la discernământul suspectului, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luarea măsurii internării medicale provizorii a suspectului, propunere însuşită de Parchet, care a sesizat Judecătoria Craiova care a dispus prin încheierea de şedinţă internarea provizorie a suspectului . într-o unitate specializată de asistenţă medicală.
Suspectul a fost transportat şi internat la Spitalul de Psihiatrie Poiana-Mare, urmând a fi expertizat în vederea stabilirii discernământului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS