Acasă Actualitate Mircea Dumitrescu, administratorul public al județului Teleorman, la DNA

Mircea Dumitrescu, administratorul public al județului Teleorman, la DNA

-

Mircea Dumitrescu, administratorul public al județului Teleorman, s-a prezentat miercuri la DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupție, informează Agerpres. La intrarea în sediul DNA, acesta nu a făcut declarații. El a venit însoțit de avocat.
Săptămâna trecută DNA a anunțat punerea acestuia sub urmărire penală, pentru complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, într-un dosar în care este acuzat și fostul președinte al CJ Teleorman, actual secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), Adrian Gâdea.
Dosarul este legat de încheierea unor contracte de închiriere având ca obiect părți din insula Belina și brațul Pavel al fluviului Dunărea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Primarul din Drăgăneşti-Olt, judecat la Craiova

Curtea de Apel Craiova a început, săptămâna trecută, judecarea apelului formulat de primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, acuzat de abuz în serviciu. Anchetatorii au susţinut că edilul și-a reparat mașina din banii primăriei, prejudiciul fiind de aproape 13.000 de lei.

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...