26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate UE și Marea Britanie vor începe luni, 19 iunie, negocierile referitoare la...

UE și Marea Britanie vor începe luni, 19 iunie, negocierile referitoare la Brexit, anunță Londra

-

Uniunea Europeană și Marea Britanie vor începe luni, 19 iunie, negocierile referitoare la procesul de ieșire a acestui stat din blocul comunitar, a anunțat joi Departamentul pentru Brexit, transmit AFP și Reuters.

”David Davis, ministrul responsabil cu procesul de ieșire din Uniunea Europeană, și Michel Barnier, negociatorul-șef al Comisiei Europene, au convenit astăzi (joi — n.r.) să lanseze negocierile luni, 19 iunie”, precizează comunicatul difuzat de departamentul condus de Davis.

Lideri ai Uniunii Europene au exprimat anterior temeri că șocul pierderii majorității parlamentare de către prim-ministrul britanic Theresa May în urma alegerilor anticipate desfășurate săptămâna trecută va întârzia negocierile pentru Brexit programate să înceapă în această lună.

Theresa May a anunțat însă marți seară, la Paris, în cursul unui briefing de presă alături de președintele francez Emmanuel Macron, că ”va fi menținut” calendarul pentru Brexit și că negocierile ”vor începe săptămâna viitoare”.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.