5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis, la Avocatul Poporului: Această instituţie are toate instrumentele să atace ordonanţa la CCR

Iohannis, la Avocatul Poporului: Această instituţie are toate instrumentele să atace ordonanţa la CCR

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, la ora 12.00, la Avocatul Poporului, pentru a discuta despre ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor Penale. Potrivit Mediafax, la intrare şeful statului a declarat că instituţia Avocatul Poporului are toate instrumentele pentru a ataca ordonanţa la CCR.

„Am decis să fac o vizită Avocatului Poporului, având în vedere că este, aşa cum spune denumirea Avocatul Poporului, iar poporul este foarte supărat pe această situaţie. Avocatul Poporului are instrumentele să atace ordonanţa care modifică codul penal şi pentru a vedea ce se poate face, am venit personal să vorbesc cu domnul Ciorbea”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la intrarea la discuţii.

Preşedintele României a cerut, miercuri dimineaţa, şi şefului CSM sesizarea CCR în privinţa ordonanţei de urgenţă privind modificarea codurilor penale, ordinea de zi a şedinţei consiliului fiind suplimentată cu un punct care prevede acestă solicitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS