23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Recomandări pentru o minivancaţă liniştită

Recomandări pentru o minivancaţă liniştită

-

Mai sunt doua zile până la sfârșitul anului, iar mulți dintre craioveni au ales să-și petreacă Revelionul în stațiuni turistice, in tara sau strainatate, dar si la diferite localuri de alimentatie publica, baruri, cluburi ori restaurante. Pentru ei, dar și pentru cei care vor rămâne acasă în următoarea perioadă, polițiștii va recomandă:
* să verificati la plecare dacă ati încuiat locuința,
*să nu afisati ostentativ lucruri de valoare atunci când sunteti în locuri publice aglomerate, la piaţă, în magazine, în mijloacele de transport în comun.
*oamenii legii îi roagă pe craioveni să respecte regulile de circulaţie, fie că sunt pietoni sau conducători auto,
*evitaţi să intraţi în discuţie cu necunoscuţii care vă pot aborda pentru diferite acte de caritate; ei pot fi escroci, al căror scop este acela de a vă înşela. Dacă se prezintă a fi reprezentanţi ai unor instituţii, societăţi etc., cereţi-le un document de legitimare.
* să nu vă lăsaţi amăgiţi de vânzătorii de „chilipiruri” deoarece, de cele mai multe ori, produsele sunt fie contrafăcute, fie provin din săvârşirea unor infracţiuni.
*amatorii de focuri de artificii trebuie să știe că obiectele de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice se pot folosi doar în condiţiile şi în locurile permise de lege.
*Nu răspundeţi la provocări cu violenţă. Încercaţi să evitaţi conflictele, iar dacă nu reuşiţi, sunaţi de urgenţă la 112.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.