Acasă Actualitate Prognoza meteo pe următoarele două zile

Prognoza meteo pe următoarele două zile

-

Pe 31 decembrie şi 1 ianuarie 2017, vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasă noaptea şi dimineaţa, în Centru, în Subcarpaţii getici şi izolat în nordul teritoriului. Cerul va fi variabil, spre senin, cu înnorări în cursul zilei în sud-estul şi sudul ţării unde doar pe arii restrânse, trecător va mai ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului şi în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea, a explicat meteorologul citat. În perioada menţionată, temperaturile maxime se vor încadra între minus 6 şi 5 grade, iar cele minime între minus 13 şi minus 3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre minus 18 – minus 19 grade în estul Transilvaniei. Pe spaţii mici, dimineaţa şi local noaptea, în zonele mai joase va fi ceaţă asociată cu chiciură.
Pentru duminică, 1 ianuarie, meteorologii anunţă că vremea se menţine rece, local geroasă, în special în regiunile centrale, însă la amiază valorile de temperatură vor fi în creştere faţă de cele din intervalul precedent. Cerul va fi variabil spre senin, cu înnorări trecătoare în prima parte a zilei, în sudul şi sud-estul teritoriului, însă precipitaţii nu vor mai fi. Vântul va sufla slab şi moderat, cu precădere la munte, în interiorul arcului Carpaţilor Orientali şi Carpaţilor de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra între minus 6 grade în estul Transilvaniei şi 8 – 9 grade în Moldova. Minimele vor fi între minus 13 şi minus 3 grade, mai coborâte în depresiuni, spre minus 18 grade, dar şi uşor mai ridicate în Delta Dunării, spre minus un grad”, a subliniat meteorologul de serviciu.  În următoarele zile ale noului an temperaturile vor creşte ajungând şi la 10 grade cu plus în unele zone.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a mai inventat Primăria Craiova? Sporul de periculozitate

Toţi angajaţii din Primăria Craiova, de la directori, şefi de serviciu şi până la muncitorii necalificaţi, primesc spor pentru condiţii periculoase sau vătămătoare. Sporurile variază de la 351 de lei brut pe lună, până la 1.808 lei brut. Am întrebat la DSP care sunt condiţiile vătămătoare şi periculoase din Primăria Craiova. Răspunsul a fost... o surpriză de proporţii.