Acasă Actualitate Opt dintre victimele accidentului din Mehedinți au ajuns la Spitalul de Urgență...

Opt dintre victimele accidentului din Mehedinți au ajuns la Spitalul de Urgență Craiova

-

Potrivit reprezentanților IPJ Mehedinți, accidentul s-a produs după ce șoferul unui microbuz care circula dinspre Craiova spre Drobeta Turnu Severin a adormit la volan. Microbuzul a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt microbuz care venea din Italia și circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, două persoane au murit pe loc iar alte 14 au fost rănite și transportate la spitalele din Severin, Filiași și Craiova.
Astfel, opt dintre victimele accidentului au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Trei pacienți sunt în stare gravă și se află în aria de resuscitare a unitații de primiri urgențe, iar ceilalți cinci se află, de asemenea, sub observația medicilor din urgență.
” Toți răniții se află în acest moment în UPU, la noi au fost trimise cazurile cele mai grave. Am chemat de acasă medici chirurgi în cazul în care este nevoie de intervenții cirurgicale. Deocamdată, pacienții sunt evaluați de medicii din urgență și, în funcție de starea de sănătate a fiecăruia, vor fi internați pe secțiile spitalului”, a declarat dr. Bogdan Fănuță, managerul Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Ana-Maria PREDILĂ
Ana-Maria PREDILĂ
A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.