11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă la TAROM: Mai mulți angajați făceau rezervări la tarife mici pentru cunoscuți

Anchetă la TAROM: Mai mulți angajați făceau rezervări la tarife mici pentru cunoscuți

Angajații TAROM obișnuiau să opereze rezervări de bilete pentru cunoscuți la tarife mai mici decât cele oficiale, aducând astfel prejudicii societății, arată o anchetă a conducerii companiei, informează b1.ro, citând profit.ro. În urma neregulilor descoperite, un angajat și-a prezentat demisia și s-a decis reorganizarea Direcției Comerciale a TAROM.

Conducerea companiei aeriene a analizat o serie de rezervări efectuate în cursul lunilor septembrie și octombrie de către personalul Biroului Yield Management, Serviciul Revenue Management, Direcția Comercială.

Responabilitatea acestui birou este de a se asigura că fiecare aeronavă are numărul maxim de pasageri asigurat, la cele mai bune tarife pentru companie, în vederea optimizării profitului. În urma anchetei s-a constata că angajații săi efectuau rezervări în timpul programului de lucru, la solicitarea unor clienți externi, deși acest lucru nu le intra în atribuții. Mai mult, ei modificau clasele de rezervare pentru a le oferi pasagerilor respectivi tarife inferioare celor oficiale.

Potrivit sursei citate, şeful Serviciului Revenue Management, în a cărui coordonare se află Biroul Yield Management, era la curent cu aceste practici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS