5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiviu Dragnea: Aleșii locali care au câștigat mandat de senator sau deputat trebuie să renunțe la funcțiile de la nivel local

Liviu Dragnea: Aleșii locali care au câștigat mandat de senator sau deputat trebuie să renunțe la funcțiile de la nivel local

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat astăzi, în prima zi a noului Parlament, că aleșii locali care au candidat pe 11 decembrie și au câștigat mandat de senator sau deputat trebuie să renunțe la funcțiile de la nivel local, informează digi24.ro.

„Ei nu au candidat ca să tragă lista, că nu a tras lista nimeni dintr-un județ. Din moment ce au mers în campanie și au vorbit cu oamenii și le-au spus oamenilor să aibă încredere în ei, atunci vor rămâne aici în Parlament”, și-a detaliat Liviu Dragnea decizia.

Tot astăzi, la Parlament, vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu declara că va lua o decizie în privința incompatibilității sale după ce va discuta cu Liviu Dragnea.
În situația Liei Olguța Vasilescu se mai află, de la PSD, primarul din Târgiu Jiu, Florin Cârciumaru, care a câștigat un mandat de senator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS