13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvocatul proprietarilor operei "Cuminţenia Pământului analizeză posibilitatea organizării unei licitaţii

Avocatul proprietarilor operei „Cuminţenia Pământului analizeză posibilitatea organizării unei licitaţii

Bogdan Grabowski, avocatul proprietarilor operei „Cumintenia Pamantului”, a declarat pentru agentia de presa News.ro ca a participat luni la o intalnire cu seful cancelariei prim-ministrului, secretarul general al Guvernului si cu ministrul Culturii, Corina Suteu, care i-au expus situatia actuala, fara a formula vreo propunere sau solicitare, informează Hotnews.ro. El a mentionat ca mostenitorii operei lui Constantin Brancusi vor analiza inclusiv cu un reprezentant al casei Artmark posibilitatea organizarii unei licitatii.

„Asteptam sa treaca Sarbatorile, sa analizam. Sa fie investit si noul Guvern. Pe termen scurt, nu vom lua nicio hotarare. Vom analiza si cu reprezentantul Artmark ideea organizarii unei licitatii”, a spus avocatul Grabowski.

Legat de o eventuala licitatie care sa aiba „Cumintenia Pamantului” in prim-plan, avocatul a spus: „Opera a fost centrul unui scandal – facut nu de noi, ci de tot felul de oameni care au vorbit tot felul de lucruri. Nu stiu cat de oportun ar fi sa facem curand o licitatie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS