8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Băsescu: I-am spus preşedintelui Iohannis că sunt cel mai bun premier

Băsescu: I-am spus preşedintelui Iohannis că sunt cel mai bun premier

Am văzut că partide mai mari nu au venit cu propuneri de premieri, așa că am venit noi, a declarat președintele PMP, Traian Băsescu, după consultările avute la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, informează b1.ro.

Băsescu și-a exprimat din nou convingerea că este cel mai bun premier pe care îl poate da dreapta politică, lucru pe care i l-a și transmis acum președintelui Iohannis. Totodată, acesta a insistat că PMP face parte și va face parte și pe viitor din orice soluție politică anti-PSD.

”Am avut o discuție pe care nu o considerăm neapărat o consultare în vederea formării Guvernului, ci una de tatonare. Am înțeles foarte bine ce a dorit să facă domnul președinte Iohannis din discuțiile premergătoare validării parlamentarilor.   În ceea ce ne privește, l-am informat pe domnul președinte că suntem și facem parte și vom face parte și pe viitor din orice soluție politică anti-PSD! Ori la guvernare, ori în opoziție, noi suntem în opoziție față de PSD, din motive ideologice în primul rând, dar și din cauza modului în care PSD intenționează să gestioneze resursele bugetului, un mod populist. Cred că ei pregătesc ieșirea României din parametrii necesari accesului în zona euro (…) I-am spus preşedintelui Iohannis că sunt cel mai bun premier (…) Îl susținem pe președinte când refuză numirea unui premier care a fost condamnat”, a declarat Traian Băsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...