5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi şoferi doljeni prinşi circulând cu peste 100 km/h

Doi şoferi doljeni prinşi circulând cu peste 100 km/h

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii craioveni din cadrul Biroului Rutier Craiova  au organizat și executat acţiuni pe linia prevenirii accidentelor de circulație cauzate de  nerespectarea regimului legal de viteză, totodată urmărindu-se conștientizarea conducătorilor auto cu privire la importanța portului centurii de siguranță.
De asemenea, polițiștii au sancționat și șoferii care au parcat sau staționat neregulamentar în zona centrală a municipiului Craiova.
Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 154 sancțiuni contravenționale de peste 30.000 lei, dintre care 80 amenzi pentru viteză, 20 amenzi pentru neportul centurii, iar alte 11 sancțiuni pentru parcări neregulamentare.
Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 6 permise de conducere.

În cadrul acțiunii a fost depistat D.FLORIAN, 35 de ani, din Craiova a condus un autoturism, pe strada Calea Bucureşti, cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost sancţionat contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul în vederea suspendării.
Polițiștii rutieri l-au depistat și pe C.MARIUS, 28 de ani, din Băilești conducând un autoturism, pe strada Râului, cu viteza de 114 km/h. Și acesta a fost sancționat cu amendă, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS