6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Trei persoane au fost împușcate în urma unei altercații izbucnite în Palilula

Dolj: Trei persoane au fost împușcate în urma unei altercații izbucnite în Palilula

DSC_0286 DSC_0284 DSC_0285

Două persoane, tată și fiu, au fost împușcate în acestă seară în localitatea doljeană Palilula, de un bărbat de 28 de ani, din Timișoara, care a încercat să își pună capăt zilelor după ce a tras cu arma. Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, atacatorul este un bărbat din Timișoara, care ar fi venit la Palilula pentru a-și vedea prietena. Între timișorean și vecinii fetei a izbucnit o altercație, iar bărbatul de 28 de ani a scos un pistol și a tras, ucigând un bărbat și rănind-ul pe fiul acestuia. Ulterior, bărbatul din Timișoara a încercat să se sinucidă cu aceeași armă, însă nu a reușit. Atât el cât și doljeanul rănit au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale.

Polițiștii doljeni au mai precizat că cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

UPDATE: Atât timișoreanul de 28 de ani, cât și cealaltă persoană care fusese rănită de acesta, au decedat la Spitalul de Urgență Craiova. Potrivit anchetatorilor, înainte să încerce să își pună capăt zilelor, bărbatul de 28 de ani a tras cu pistolul spre alte două persoane, care au suferit plăgi împușcate la antebraț, respectiv obraz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS