8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Copiii defavorizaţi din zona Filiaşi vor primi cadouri în prag de...

Copiii defavorizaţi din zona Filiaşi vor primi cadouri în prag de Moş Nicolae

-

300 de copii defavorizaţi din Fratoştiţa vor primi anul acesta, pe 5 decembrie, hăinuțe, încăltăminte şi dulciuri. Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Fraţii Racoţeanu Filiaşi şi Camera de Comerţ şi Industrie Dolj şi se va derula chiar de Ziua Internațională a Voluntarilor.

În anul 1985 Organizația Națiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie Ziua Internațională a Voluntarilor, sărbătorită de atunci în întreaga lume. Ziua de 5 decembrie este sărbătorită în România începând cu anul 2000.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.