Acasă Actualitate Un jurnalist polonez a fost bătut în Rusia pentru că a lăudat...

Un jurnalist polonez a fost bătut în Rusia pentru că a lăudat România

-

Un moment șocant a avut la un post de televiziune din Rusia. Potrivit realitatea.net, un jurnalist polonez a fost lovit în față de moderatorul rus și de unul dintre invitați. Totul s-a întâmplat după ce ziaristul a afirmat că salariul mediu în România este mai mare decât cel din Rusia.

Scandalul a avut loc în emisiunea „Dreptul la vot”, în care se discuta despre salariul mediu în Rusia. Jurnalistul polonez a profitat de moment pentru a le transmite rușilor că stau foarte prost la acest capitol. Ulterior, unul dintre invitați l-a întrebat pe jurnalistul polonez cum e viața în Ucraina, moment în care a izbucnit scandalul.

După prezentator, și invitații au sărit la bătaie. Momentul a fost prezentat în presa rusă drept un nou episod de rusofobie al presei internaționale. Emisiunea nu a mai fost difuzată la televizor, dar a fost încărcată pe contul de Youtube al postului.

ȘTIRI VIDEO GdS

„Şcoala altfel“, după reguli noi

Unităţile şcolare vor organiza în acest an programul „Şcoala altfel“ după o nouă metodologie. Una dintre modificări prevede că nu se mai...

Noul gazon de pe „Oblemenco“ vine din Grecia

Noul gazon de la stadionul „Ion Oblemenco“ vine din Grecia. Informaţia a fost furnizată, joi, de Victor Piţurcă şi confirmată de viceprimarul...