18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInstanţa supremă retrimite la DNA dosarul în care au fost trimişi în judecată Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

Instanţa supremă retrimite la DNA dosarul în care au fost trimişi în judecată Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, marţi, să retrimită la DNA dosarul în care Mădălin Voicu şi Nicolae Păun au fost trimişi în judecată sub acuzaţia că ar fi fraudat fonduri europene destinate integrării sociale a persoanelor de etnie romă, informează Mediafax.

„Restituie la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, cauza privind pe inculpaţii Păun Nicolae, Rotariu Florentina, Voicu Mădălin-Ştefan, Olteanu Carmen, Ivan Gheorghe, Grigore Vasilica, Pepenel Valentin, Paraschiv Iulian-Costel, Mărgărit (fostă Radu) Irina-Valeria, Diaconu Gelu-Ştefan, Gogancea-Vătăşoiu Mihai şi S.C. Niky Scorpion Alcom SRL, trimişi în judecată prin rechizitoriul din 18 iulie 2016, emis în dosar nr.7/P/2015 al unităţii de Parchet mai sus-menţionate. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Copia încheierii motivate se comunică Parchetului, inculpaţilor şi părţilor civile, în conformitate cu disp. art.346 alin.41 C. pr. pen. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, potrivit deciziei magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii anticorupţie i-au trimis în judecată, la începutul lunii iulie, pe parlamentarii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, alături de fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu, aceştia fiind acuzaţi, împreună cu alte persoane, de mai multe infracţiuni de corupţie.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS