Acasă Actualitate Angela Merkel a anunţat că va candida pentru cel de-al patrulea mandat...

Angela Merkel a anunţat că va candida pentru cel de-al patrulea mandat la conducerea Guvernului

-

Cancelarul german, Angela Merkel, a anunţat că va candida pentru cel de-al patrulea mandat la conducerea Guvernului în cadrul alegerilor legislative din 2017, au declarat surse pentru DPA şi AFP, citate de Mediafax.

Angela Merkel se află la putere din anul 2005. În ultimele luni, liderul formaţiunii Uniunea Creştin-Democrată (CDU), în vârstă de 62 de ani, s-a confruntat cu o serie de dificultăţi generate de criticile faţă de politicile ei în materie de migraţie.

În momentul în care a făcut anunţul privind candidatura sa la conducerea Guvernului în faţa membrilor CDU la Berlin, Merkel a spus, de asemenea, că va candida din nou pentru conducerea partidului de centru-dreapta, mai anunţă DPA.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum vor tinerii craioveni să cucerească Luna

În acest week-end, la Craiova a avut loc „Space Apps Challenge 2019”, hackathon-ul organizat anual sub patronajul NASA, Agenţia Spaţială Americană. A doua ediţie...

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.