22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateISU București: 19 copaci căzuți pe străzi și peste mașini în Capitală și în județul Ilfov, în urma furtunii de sâmbătă noaptea

ISU București: 19 copaci căzuți pe străzi și peste mașini în Capitală și în județul Ilfov, în urma furtunii de sâmbătă noaptea

Nouăsprezece copaci au căzut pe străzi și peste mașini în Capitală și in județul Ilfov, în urma furtunii de sâmbătă noapte, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, scrie Hotnews.

Echipajele ISU au intervenit, între orele 22.16 și 23.30, pentru 19 copaci doborâți de furtună, dintre care 16 în București și trei în Ilfov, a precizat Daniel Vasile.

Cele mai multe intervenții au fost pe străzi din Sectorul 3, printre care zona Dristor, bulevardul Nicolae Grigorescu și bulevardul Theodor Pallady. Și pe strada Margeanului, în Sectorul 5, pompierii au intervenit pentru îndepartarea unui copac căzut pe carosabil.

De asemenea, echipajele ISU București-Ilfov au fost solicitate să intervină și pentru îndepartarea a doua antene care au fost doborâte de vântul puternic, anunță Hotnews.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS