Acasă Actualitate „Viperele“ au pus gând rău liderului

„Viperele“ au pus gând rău liderului

-

Formația CSM Vâlcea are un meci deloc ușor în acest sfârșit de săptămână, urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, pe Juven­tus București, cea mai în formă echipă din Liga a II-a. Cu orgoliul rănit după înfrângerea suferită săptămâna trecută în ultimul minut cu Sepsi Sfântu Gheorghe, oltenii vor să recupereze puncte din Capitală, chiar dacă știu că nu pornesc cu prima șansă.
Tehnicianul „viperelor“ nu va putea conta pe mij­locașul Radu Georgescu (20 de ani), care va fi operat în curând la umărul stâng, Mihai Dina şi Drăghici, ambii accidentaţi, respectiv Neag și Dumitraşcu – suspendaţi. În schimb, în unsprezecele lui CSM Vâlcea se va regăsi golgheterul Florin Costea (31 de ani), refăcut după o întindere musculară, care l-a ţinut pe tuşă o lună.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ion Prioteasa prezent la inaugurarea dispensarului din Bratovoeşti

Inaugurarea dispensarului din comuna Bratovoeşti a avut loc miercuri, clădire modernizată cu finanțare obținută prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, printr-un proiect cu valoarea totală de peste 2 milioane de lei.